Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM SCHUIFPUI

Bent u op zoek naar meer ruimte en licht in uw huis? Een schuifpui van aluminium is een slimme oplossing om op een eenvoudige wijze meer licht en sfeer in uw woonkamer te krijgen.

 

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Zoekt u een schuifpui van aluminium?

Graag meer licht en ruimte in de woonkamer? Overweeg dan het plaatsen van een schuifpui. Schuifpuien zijn praktisch en ruimtebesparend. Een schuifpui neemt geen ruimte in op uw terras of in uw kamer. De ruimte die u nodig heeft bij het open draaien van een deur is hierbij niet aan de orde dus kunt u efficiënter omgaan met het indelen van uw woonruimte.

Met de gebruiksvriendelijke en lichte bediening gaat uw aluminium schuifpui geruisloos open en stapt u direct uw tuin in. De gezonde buitenlucht stroomt uw huis binnen en de geluiden van buiten vermengen zich met de vertrouwde klanken uit uw woonhuis.

Kozijnmaatwerk.nl biedt aluminium schuifpuien van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Omdat een schuifpui voor het grootste gedeelte uit glas bestaat bent u meer betrokken bij uw tuin en dit geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel!

Na een dag hard werken is het heerlijk om de aluminium pui open te zetten en zo de zon en de frisse lucht binnen te laten stromen. Bereik een optimale lichtinval in de woonkamer of keuken. Creëer een ruime en lichte doorgang naar de tuin, welke direct meer betrokken wordt bij de woning.

De aluminium schuifpuien van Kozijnmaatwerk.nl hebben een gebruiksvriendelijke bediening waardoor deze eenvoudig en geruisloos open gaan. Direct de tuin instappen, dat is het ideale buitengevoel! Ondanks de stevige en stabiele constructie is de bediening zeer licht en door jong en oud moeiteloos te gebruiken.

Een veilig gevoel geeft het gebruik van vijfpuntssluitingen met inbraakwerend beslag. Een Kozijnmaatwerk.nl schuifpui is wind- en waterdicht, heeft hoge isolatiewaarden en is duurzaam en energiebesparend. Aluminium schuifpuien zijn ruimtebesparend. De ruimte die nodig is bij het opendraaien van een deur is niet van toepassing dus de woonruimte kan efficiënter worden ingedeeld. 

De voordelen van een aluminium pui

Het plaatsen van een schuifpui is al jarenlang een relatief simpele en daardoor heel populaire verbouwing onder huizenbezitters. Met een schuifpui haalt u het gevoel van buiten eenvoudig naar binnen. De mogelijkheden met een schuifpui zijn eindeloos. Zo is een schuifpui verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, kunststof en aluminium.

De voordelen van aluminium zijn met name dat dit een licht, sterk, duurzaam en zeer onderhoudsarm materiaal is. Vooral dat laatste is goed om mee te nemen in het kosten-baten plaatje. Er hoeft niet om de zoveel tijd geschilderd te worden; aluminium met regelmaat schoonmaken is voldoende!

Geniet binnen van het buiten zijn

Met een aluminium pui bent u veel meer betrokken bij uw tuin en loopt u ook makkelijker in en uit. In de zomermaanden kunt u deze lekker open zetten en met een goed glas wijn genieten van de tuin die volop in bloei staat. Een donkere woonkamer krijgt een boost door de toepassing van een schuifpui, u zult versteld staat van de heerlijke lichtinval.

Welke soort aluminium pui vindt u bij Kozijnmaatwerk?

Een aluminium schuifpui van Kozijnmaatwerk.nl wordt uitgevoerd in 2, 3, 4 en 6 delen en in een diversiteit aan kleuren. Welke soort aluminium pui past bij uw woning? Een schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en wordt vaak geplaatst in de buitengevel om zo de tuin optimaal te betrekken bij de woning. Het is van belang dat u kiest voor hoogwaardig isolatieglas om de temperatuur in uw woning aangenaam te houden. Goed isolatieglas vraagt om een investering, echter deze kosten verdient u op termijn terug door de besparing op de energierekening. Het glas van de schuifpui kan direct bij Kozijnmaatwerk.nl besteld worden of bij een externe partij.

Een aluminium schuifpui is een goede investering door de hoge isolatiewaarde van zowel het aluminium als het glas. Goed isolerend glas is bijvoorbeeld HR++ glas, dit isoleert 2,5 keer beter dan normaal dubbel glas. De prijs van een schuifpui is deels afhankelijk van de keuze voor de glassoort. Uiterlijk is HR hetzelfde als dubbel glas. Bij hoogrendementsglas (HR) zit er tussen de glaslagen een coating, een extra isolerend laagje, waardoor hogere isolatiewaarden behaald worden. Door de jaren heen is HR glas steeds verbeterd waardoor tegenwoordig HR+, HR++ en nu ook HR+++ tot de keuze mogelijkheden behoren.

Wist u dat we ook producten op voorraad hebben? Deze hebben vaste gangbare maten en zijn sneller leverbaar. Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op.

Een aluminium schuifdeur kopen 

Een schuifpui kopen is geen dagelijkse gebeurtenis. U moet er van overtuigd te zijn dat u de juiste keuze maakt: de prijs/kwaliteitsverhouding dient goed te zijn, het bedrijf waar u de schuifpui koopt moet professioneel en betrouwbaar zijn en de service moet ook kloppen.

Enkele redenen om tot de koop over te gaan

 • Het vergroten van het ruimtelijke gevoel

 • Het verkrijgen van meer natuurlijk daglicht

 • Een ruime opening creëren aan de terraszijde

 • Het verbeteren van de toegang van binnen naar buiten

 • Meer betrokkenheid bij de tuin

Misschien heeft u al een schuifpui en is deze aan vervanging toe, bijvoorbeeld omdat het een houten schuifpui is die het nodige onderhoud heeft gemist. Ook een slecht geïsoleerde schuifpui kan een reden zijn om deze te vervangen. 

Algemene tips bij het kopen van een schuifpui

 • Kijk naar de betrouwbaarheid van de leverancier

 • Kijk bij het kopen via een webshop of er de mogelijkheid bestaat tot telefonisch of persoonlijk contact of zelfs het bezoeken van een showroom

 • Wat valt er precies onder de genoemde prijs, denk aan een ventilatierooster, geïsoleerd glas, montagekosten?

 • Wat voor materiaal is gewenst: aluminium, kunststof of hout

Wat kost een aluminium schuifpui?

Een schuifpui is een relatief kleine verbouwing met een grote toegevoegde waarde voor uw woning. Vooraf wilt u uiteraard graag weten of dit binnen uw budget valt. Een schuifpui word veelal op maat gemaakt. Dat is ook de reden dat de prijzen van schuifdeuren per situatie verschillend zijn. Bij het kopen van een schuifpui via onze webshop kunt u door het ingeven van de maten en de gewenste toevoegingen direct een prijs berekenen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bespaar niet op de prijs bij de aanschaf van een schuifpui. Kijk goed naar de voordelen van het gekozen materiaal en de betrouwbaarheid van de leverancier. Wilt u graag de kosten van een schuifpui vergelijken tussen verschillende webshops? Schroom dan niet om ook telefonisch contact met de webshops op te nemen. Kunt u een showroom bezoeken? Dan krijgt u een goed beeld van de producten en het bedrijf zelf. Bent u benieuwd wat de kosten van een schuifpui zijn bij Kozijnmaatwerk.nl? Kies in onze webshop de gewenste schuifpui, vul de gewenste afmetingen en eventuele opties in en u ziet direct wat de kosten zijn. Simpel en snel! Door onze jarenlange ervaring met schuifpuien verstaan we ons vak en kunnen we u goed adviseren. 

Hoe berekent u de prijs van een maatwerk aluminium schuifpui?

Bij Kozijnmaatwerk.nl vindt u de ideale schuifpui voor uw woning of project. De kosten van de aluminium schuifpui zijn afhankelijk van de afmetingen en extra opties zoals een ventilatierooster. Wij maken maatwerk schuifdeuren en hebben daarnaast ook een aantal schuifpuien die sneller leverbaar zijn. Dat zijn onze voorraad producten waarbij enkele zaken vooraf bepaald zijn zoals de maten en de kleur. Benieuwd naar de kosten van deze aluminium schuifpuien? Zie 'direct uit voorraad leverbare producten'.

Bij de berekening van de prijs maakt u als eerste een keuze voor het type schuifdeur. Heeft u een tweedelige, driedelige, vierdelige of zelfs zesdelige schuifpui nodig? Uw keuze voor de indeling en de grootte van de schuifpui bepalen mede de prijs van uw schuifpui. Er is een ruim aanbod in kleuren, alle RAL kleuren zijn mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de schuifpui aan de binnenzijde van de woning een andere kleur te geven dan aan de buitenzijde, ook wel bi-color genoemd.

Bij Kozijnmaatwerk.nl heeft u de keuze uit diverse opties bij het samenstellen van uw aluminium schuifpui, zoals

 • De afmeting van de schuifpui
 • Kleur
 • Type glas, zoals isolatieglas, HR** en HR***
 • Ventilatierooster
 • Een standaard of verzonken dorpel
 • Een komgreep of een buitengreep

Het glas kan ofwel via Kozijnmaatwerk.nl ofwel via een externe partij besteld worden. Bij het invullen van de gewenste grootte van de schuifpui ziet u ook direct de prijzen van de diverse glassoorten.

Besparing op energiekosten

Indien u minder geïsoleerde schuifpuien vervangt door goed geisoleerde puien realiseert u direct een besparing op de energiekosten. 

Met een schuifpui combineert u het aangename gevoel van binnen met het uitzicht van buiten. Een meerwaarde van uw woning die de kosten vaak meer dan waard zijn! Een kleine woonkamer voelt al direct ruimer aan door de toepassing van een schuifpui. Door het grote glasoppervlak krijgt u dat gevoel van ruimte en stroomt het daglicht de woonkamer in.

Wat is voordeliger, verhuizen of verbouwen? Bereken eens de kosten die een verhuizing met zich mee brengt. Heeft u twee rechterhanden? Dan bespaart u zelfs op de montagekosten, dat hoeft u dan immers niet uit te besteden. 

Meer weten over onze schuifpuien?

Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op. Bekijk ook eens onze best verkopende schuifpuien, deze staan onder de 'voorraad producten'. 

        

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam |  Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur