Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM SCHUIFPUI

Bent u op zoek naar meer ruimte en licht in uw huis? Een schuifpui van aluminium is een slimme oplossing om op een eenvoudige wijze meer licht en sfeer in uw woonkamer te krijgen.

 

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Zoekt u een schuifpui van aluminium?

Na een dag hard werken of aan het begin van uw weekend is het heerlijk om de aluminium pui open te zetten en de zon en de frisse lucht binnen te laten. Bereik een optimale lichtinval in de woning met de keuze voor een schuifpui van aluminium in de woonkamer of keuken. Creëer een ruime en lichte doorgang naar de tuin, welke direct meer betrokken wordt bij de woning. De aluminium schuifpuien van Kozijnmaatwerk.nl hebben een gebruiksvriendelijke bediening waardoor deze eenvoudig en geruisloos open gaan. Direct de tuin instappen, dat is het ideale buitengevoel! Ondanks de stevige en stabiele constructie is de bediening zeer licht en door jong en oud moeiteloos te gebruiken. Een veilig gevoel geeft het gebruik van vijfpuntssluitingen met inbraakwerend beslag. Een Kozijnmaatwerk.nl schuifpui is wind- en waterdicht, heeft hoge isolatiewaarden en is duurzaam en energiebesparend. Aluminium schuifpuien zijn ruimtebesparend. De ruimte die nodig is bij het opendraaien van een deur is niet van toepassing dus de woonruimte kan efficiënter worden ingedeeld. 

De voordelen van een aluminium pui

Het plaatsen van een schuifpui is al jarenlang een relatief simpele en daardoor heel populaire verbouwing onder huizenbezitters. Met een schuifpui haalt u het gevoel van buiten heerlijk naar binnen. De mogelijkheden met een schuifpui zijn eindeloos. Zo is een schuifpui verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, kunststof en aluminium. De voordelen van aluminium zijn met name dat een licht, sterk, duurzaam en zeer onderhoudsarm materiaal is. Vooral dat laatste is goed om mee te nemen in het kosten baten plaatje. Er hoeft niet om de zoveel tijd geschilderd te worden, aluminium met regelmaat schoonmaken is voldoende!

Een van de voordelen van een aluminium pui is dat u meer daglicht in uw woning krijgt. Daarbij is de tuin meer betrokken bij de woning. Als het ware beleeft u buiten op een comfortabele wijze vanuit uw stoel binnen in uw uitbouw. Indien u minder geïsoleerde schuifpuien vervangt realiseert u zelfs een energiebesparing. Uw woning wordt in zijn algemeen meer aantrekkelijk, ook voor een eventuele verkoop op termijn kan dit erg interessant zijn.

Genieten met een goed glas wijn

Met een schuifpui bent u veel meer betrokken bij uw tuin en loopt u ook makkelijker in en uit. In de zomermaanden kunt u ‘m lekker open zetten en met een goed glas wijn genieten van de tuin die volop in bloei staat. Een donkere woonkamer krijgt een boost door de toepassing van een schuifpui, u zult versteld staat van de heerlijke lichtinval.

Welke soort aluminium pui vindt u bij Kozijnmaatwerk?

Een aluminium schuifpui van Kozijnmaatwerk.nl wordt uitgevoerd in 2, 3, 4 en 6 delen en in een diversiteit aan kleuren. Welke soort aluminium pui past bij uw woning? Een schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en wordt vaak geplaatst in de buitengevel om zo de tuin optimaal te betrekken bij de woning. Het is van belang dat u kiest voor hoogwaardig isolatieglas om de temperatuur in uw woning aangenaam te houden. Goed isolatieglas vraagt om een investering, echter deze kosten verdient u op termijn terug door de besparing op de energierekening. Het glas van de schuifpui kan direct bij Kozijnmaatwerk.nl besteld worden of bij een externe partij.

Bij het bestelproces van aluminium schuifpuien bij Kozijnmaatwerk heeft u de keuze uit standaard isolatieglas, HR++ of HR+++ isolatieglas. Het HR++ glas dat Kozijnmaatwerk levert heeft een isolatiewaarde van 1,1 (hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert). Wist u dat we ook producten op voorraad hebben? Deze hebben vaste gangbare maten en zijn sneller leverbaar. Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op.

Wat kost een aluminium schuifpui?

Een schuifpui is een relatief kleine verbouwing met een grote toegevoegde waarde voor uw woning. Vooraf wilt u uiteraard graag weten of dit binnen uw budget valt. Een schuifpui word veelal op maat gemaakt. Dat is ook de reden dat de prijzen van schuifpuien per situatie verschillend zijn. Bij het kopen van een schuifpui via onze webshop kunt u door het ingeven van de maten en de gewenste toevoegingen direct een prijs berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Bespaar niet op de prijs bij de aanschaf van een schuifpui. Kijk goed naar de voordelen van het gekozen materiaal en de betrouwbaarheid van de leverancier. Wilt u graag de kosten van een schuifpui vergelijken tussen verschillende webshops? Schroom dan niet om ook telefonisch contact met de webshops op te nemen. Kunt u een showroom bezoeken? Dan krijgt u een goed beeld van de producten en het bedrijf zelf. Bent u benieuwd wat de kosten van een schuifpui zijn bij Kozijnmaatwerk.nl? Kies in onze webshop de gewenste schuifpui, vul de gewenste afmetingen en eventuele opties in en u ziet direct wat de kosten zijn. Simpel en snel!

Wat is voordeliger, verhuizen of verbouwen? Bereken eens de kosten die een verhuizing met zich mee brengt. Heeft u twee rechterhanden? Dan bespaart u zelfs op de montagekosten, dat hoeft u dan immers niet uit te besteden. 

Meer weten over onze schuifpuien?

Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op. Bekijk ook eens onze best verkopende schuifpuien, deze staan onder de 'voorraad producten'. 

        

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam |  Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur