ALUMINIUM SCHUIFPUI

Bent u op zoek naar meer ruimte en licht in uw huis? Een schuifpui van aluminium is een slimme oplossing om op een eenvoudige wijze meer licht en sfeer in uw woonkamer te krijgen.

 

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Creëer licht en ruimte met een schuifpui

Na een dag hard werken of aan het begin van uw weekend is het heerlijk om de aluminium pui open te zetten en de zon en de frisse lucht binnen te laten. Bereik een optimale lichtinval in de woning met de keuze voor een schuifpui van aluminium in de woonkamer of keuken. Creëer een ruime en lichte doorgang naar de tuin, welke direct meer betrokken wordt bij de woning. De aluminium schuifpuien van Kozijnmaatwerk.nl hebben een gebruiksvriendelijke bediening waardoor deze eenvoudig en geruisloos open gaan. Direct de tuin instappen, dat is het ideale buitengevoel! Ondanks de stevige en stabiele constructie is de bediening zeer licht en door jong en oud moeiteloos te gebruiken. Een veilig gevoel geeft het gebruik van vijfpuntssluitingen met inbraakwerend beslag. Een Kozijnmaatwerk.nl schuifpui is wind- en waterdicht, heeft hoge isolatiewaarden en is duurzaam en energiebesparend. 

Aluminium schuifpuien zijn ruimtebesparend. De ruimte die nodig is bij het opendraaien van een deur is niet van toepassing dus de woonruimte kan efficiënter worden ingedeeld. 

Een aluminium schuifpui van Kozijnmaatwerk.nl wordt uitgevoerd in 2, 3, 4 en 6 delen en in een diversiteit aan kleuren, welke past bij uw woning? Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? De exacte kosten van een aluminium schuifpui vind u op onze website. 

Meer weten over onze schuifpuien?

Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op.

Wist u dat we ook producten op voorraad hebben? Deze hebben vaste gangbare maten en zijn sneller leverbaar.

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam | Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur

        

Kosten aluminium schuifpui

Wij maken de schuifpuien op maat voor uw woning. De exacte prijs van een schuifpui verschilt daarom per situatie. Op onze website kunt u uw wensen eenvoudig ingeven waarna u direct de kosten in uw scherm te zien krijgt.

Investeer in isolatieglas

Een schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en wordt vaak geplaatst in de buitengevel, om zo de tuin optimaal te betrekken bij de woning. Het is van belang dat u kiest voor hoogwaardig isolatieglas om de temperatuur in de woning aangenaam te houden. Goed isolatieglas vraagt om een investering, echter deze kosten verdient u op termijn terug door de besparing op de energierekening. Het glas van de schuifpui kan direct bij Kozijnmaatwerk.nl besteld worden of bij een externe partij.

Voordelen van aluminium

Het plaatsen van een schuifpui is al jarenlang een populaire verbouwing onder huiseigenaren. Met een schuifpui haalt u het gevoel van buiten heerlijk naar binnen. De mogelijkheden met een schuifpui zijn eindeloos. Zo is een schuifpui verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, kunststof en aluminium. De voordelen van aluminium zijn met name dat het zeer onderhoudsarm is en het een licht, sterk en duurzaam materiaal is.