Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Garantie en kwaliteit

Kiezen voor Kozijnmaatwerk.nl is kiezen voor kwaliteit! 

Als u voor kozijnmaatwerk.nl kiest, kiest u voor kwaliteit en daar krijgt u uiteraard garantie bij! 
- 10 jaar op de constructie
- 10 jaar op de coating
- 2 jaar op het hang- en sluitwerk
- 1 jaar op een plisséhor

De garantietermijn begint op de datum vermeld op de laatste factuur van de betreffende bestelling. De garantie wordt niet verlengd door garantiewerkzaamheden en vervangingsleveringen in het kader van garantie. 

Bij de aankoop van een product heeft u altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat u recht heeft op een goed product. Bij een gegronde klacht binnen de garantietermijn vind er overleg plaats om tot een goede oplossing te komen. Er kan sprake zijn van vervanging van een onderdeel; dit ter beoordeling door Kozijnmaatwerk.nl. Mocht er een onderdeel vervangen worden ontvangt u dit van ons. De daadwerkelijke vervanging dient uitgevoerd te worden door uzelf of bijvoorbeeld door degene die uw product heeft gemonteerd. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. 

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie bij:
- Beschadiging door opzet, of door nalatigheid
- Ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud
- Normale slijtage
- Glasbreuk en krassen, anders dan geconstateerd bij levering
- Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de montagehandleiding
- Schade die aangebracht is door natuur, mens of dier vallen niet onder de garantie (zoals bv bliksemschade)

Garantie (of nalevering van een breukruit) is van toepassing op het product en haar onderdelen, niet op eventuele (de-)montagekosten of gevolgschade.