Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Levertijd en bezorging

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten worden berekend op basis van postcode gebied. In de meeste gevallen worden er geen bezorgkosten berekend. In de winkelwagen kunt u door middel van het invullen van uw postcode berekenen of en hoeveel verzendkosten voor uw bestelling van toepassing zijn. U kunt er ook voor kiezen om de producten in Best af te halen. Zorg dan voor voldoende materialen en mankracht om de producten te kunnen laden. 

Hoe worden de producten bezorgd?

Door onze eigen bezorgdienst. De producten dient u zelf te lossen vanaf onze aanhanger. Zorg voor een plek om de aluminium producten (en het isolatieglas) tijdelijk zorgvuldig op te slaan. Isolatieglas dient u na levering direct af te dekken met dekzeil omdat er in het volle zonlicht een thermische breuk kan ontstaan. 

Waarom worden de producten niet op een bok geleverd?

Wij houden de prijzen van onze producten graag zo laag mogelijk. Bij het leveren of weer ophalen van een bok zou de prijs omhoog gaan en dat is niet wat we willen.

Hoe 'groot' worden de producten geleverd?

De producten worden in de door u bestelde grootte aangeleverd. Bijvoorbeeld: u heeft een schuifpui besteld van 3500mm breed en 2200mm hoog, dan ontvang u het kader van 3500mm bij 2200mm in zijn geheel en de vaste en schuivende delen als prefab delen. In overleg kan dit kader ook als bouwpakket aangeleverd worden zodat u dit zelf ter plekke in elkaar zet.

Aan wie leveren jullie?

Zowel aan de timmerman, klusbedrijf, kleine aannemer, ZZP'er als aan de particulier.

Wat is de levertijd?

De gewenste levertijd kan aangegeven worden tijdens het bestelproces en is afhankelijk van de drukte. Nadat het product gereed is, is er nog contact over het exacte moment van levering.

Kan de levertijd ook vooruit gepland worden?

Ja, u kunt uw gewenste leverweek aangeven

Moet ik aanwezig zijn voor de levering?

Ja, de producten worden geleverd door onze eigen bezorgdienst en staan op een aanhanger. U dient de producten zelf van de aanhanger te lossen naar een geschikte plek. Veelal adviseren wij dit met 2 of meer personen te doen. Dit ligt uiteraard aan uw bestelling. Bij een grote schuifpui en/of bij het leveren van isolatieglas zijn sowieso meerdere mensen nodig. Bij het definitief inplannen van de leveringsafspraak geven wij aan hoeveel personen nodig zijn voor het lossen van uw bestelling.  

Is bij vooraad producten een kortere levertijd van toepassing? 

- Bestelt u een 'direct uit voorraad leverbaar product': korte levertijd
- Bestelt u een 'direct uit voorraad leverbaar product' + een 'maatwerk product': langere levertijd, de bestelling wordt in één keer geleverd

Waar worden de producten gelost?

Wij lossen de producten uitsluitend op een makkelijk te bereiken plek aan de openbare weg. Eventueel verticaal transport dient door u zelf verzorgd te worden.

Aflevertijd 

De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 07.00 tot 17.00 uur. Het is mogelijk dat de chauffeur u een half uur voor de levering belt zodat u weet wanneer hij verwacht bij u te zijn.

Worden de producten ook op de Waddeneilanden bezorgd?

Dit is niet mogelijk. U kunt wel de producten bestellen en afhalen in Best.