DEUREN

Bekijken als Rooster Lijst

88 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Aluminium deuren op maat

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Een tussendeur deelt een interieur op zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Elke deur heeft zijn eigen functie en dient qua ontwerp naadloos aan te sluiten bij de rest van de woning. Bij Kozijnmaatwerk.nl vind u een diversiteit aan deuren zoals een enkele deur, een enkele deur met borstwering, een dubbele deur, een dubbele deur met borstwering en een voordeur. Wij bieden een ruim aanbod aan soorten en stijlen deuren om tegemoet te komen aan uw eisen of wensen. Staat de door u gewenste aluminium deur er niet bij, neem dan zeker contact met ons op! Er is meer mogelijk dan op onze website aangegeven staat.

Het visitekaartje van de woning

Maak de juiste indruk met de juiste voordeur. Kies voor een aluminium deur welke geheel uit aluminium en glas bestaat of in combinatie met een borstwering (paneel). U heeft de keuze uit diverse (RAL) kleuren, structuurlak of een combinatie van kleuren.

Een duurzame en veilige keuze

Een aluminium voordeur van Kozijnmaatwerk is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Degelijk hang- en sluitwerk is erg belangrijk, bij Kozijnmaatwerk kunt u kiezen voor inbraakwerend beslag, wij maken gebruik van SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk, daadwerkelijk inbraakwerend!

Een goede isolatie van uw woning is erg belangrijk. Met een aluminium deur van Kozijnmaatwerk.nl zet u de eerste stap naar een geïsoleerde en duurzame woning. Een aluminium profiel bestaat uit 'kamers' die voorzien zijn van een thermische onderbreking die condensatie of warmtegeleiding voorkomen. Zo blijft de kou buiten en de warmte binnen!

Kortom: bij Kozijnmaatwerk bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve, inbraakwerende en duurzame aluminium voordeur.