Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM DEUREN MET KOZIJN

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Een tussendeur deelt een interieur op zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Elke deur heeft zijn eigen functie en dient qua ontwerp naadloos aan te sluiten bij de rest van de woning. Bij Kozijnmaatwerk.nl vind u een diversiteit aan deuren voor zowel nieuwbouw als verbouw. Wij bieden een ruim aanbod aan soorten en stijlen deuren om tegemoet te komen aan uw eisen of wensen. Staat de door u gewenste aluminium deur er niet bij, neem dan contact met ons op. Er is meer mogelijk dan op onze website aangegeven staat.

 

Bekijken als Rooster Lijst

88 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Aluminium deur met kozijn op maat maken

Bij Kozijnmaatwerk.nl vind u een diversiteit aan deuren zoals een enkele deur, een enkele deur met borstwering, een dubbele deur, een dubbele deur met borstwering en een voordeur

Deurkozijn maten

Stel je eigen deurkozijn samen met onze gebruiksvriendelijke online configurator op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. U begint met het ingeven van de maten. Per product staat duidelijk aangegeven wat de minimale en maximale breedte en hoogte is. Vervolgens kiest u de kleur waarbij u een ruime keuze heeft uit alle RAL kleuren en vele structuurlakken. Ook bi-color is mogelijk waarbij de binnenzijde een andere kleur krijgt als de buitenzijde. Welke draairichting mag de deur hebben, binnendraaiend of buitendraaiend? Wenst u een dag- en nachtslot welke vergrendeld is op 1 punt of heeft u liever een driepuntsluiting SKG** welke vergrendeld wordt op 3 punten. Het is mogelijk de greep in dezelfde kleur te bestellen als de deur zelf, dit zorgt voor een mooi geheel. Vervolgens kiest u welke isolerende beglazing u wenst, bijvoorbeeld HR** glas, HR*** glas of gaat u toch voor een aluminium paneel? Als laatste kiest u voor wel of geen ventilatierooster. Bij elke stap ziet u de bijhorende prijs, overzichtelijk, duidelijk en zonder verrassingen achteraf. Probeer het zelf en ervaar de mogelijkheden!

Welk type deurkozijnen zijn er

Maak de juiste indruk met de juiste voordeur. Kies voor een aluminium deur welke geheel uit aluminium en glas bestaat of in combinatie met een borstwering (paneel). U heeft de keuze uit diverse (RAL) kleuren, structuurlak of een combinatie van kleuren. Naar buiten draaiende deuren worden vaak gebruikt als een achterdeur terwijl een voordeur vaak naar binnen draait.

Aluminium binnendeurkozijn

Onze aluminium binnendeurkozijnen worden allemaal op maat gemaakt in onze eigen productieruimte. Met onze jarenlange ervaring in kwalitatief hoogwaardige aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien is uw bestelling bij ons in goede handen. Wij leveren onze producten met onze eigen chauffeurs zodat we zeker weten dat uw bestelling op de juiste wijze bij u wordt afgeleverd. U kunt zelf aangeven in welke week u de binnendeurkozijnen wenst te ontvangen. Wij nemen vooraf contact met u op om de afleverdag en tijd met u af te stemmen.

Aluminium terrasdeuren

Aluminium terrasdeuren van Kozijnmaatwerk zijn licht te bedienen en geruisloos. Kies voor een stijlvolle uitstraling, slanke profielen en weinig onderhoud. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal met een lange levensduur, zelfs oneindig recyclebaar! Maak kennis met de vele vormen, kleuren, functies en mogelijkheid en laat u verrassen door de gebruiksvriendelijkheid.

Aluminium schuifdeuren zijn zowel geschikt voor een grote als een kleine doorgang. Bij beide opties behoud u een groot glasoppervlakte waardoor u optimaal geniet van het binnen/buiten gevoel. Kozijnmaatwerk bied u garantie op uw aluminium schuifdeur, dat is nog eens zorgeloos genieten.

Aluminium buitendeurkozijn

Goede isolatie in uw woning is belangrijk. Met een aluminium buitendeurkozijn van Kozijnmaatwerk.nl zet u de juiste stap naar een goed geïsoleerde woning. Een aluminium profiel bestaat uit kamers die zijn voorzien van een thermische onderbreking die condensatie of warmtegeleiding voorkomen. Zo blijft de warmte binnen en de kou buiten! Een U-waarde (hoe lager, hoe beter isolerend) tot 1,1 W/m2K draagt direct bij aan een aanzienlijke energiebesparing.

Een aluminium buitendeurkozijn van Kozijnmaatwerk is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie doeleinden. Degelijk hang- en sluitwerk is erg belangrijk. Bij Kozijnmaatwerk kunt u kiezen voor inbraakwerend beslag. Kortom: bij Kozijnmaatwerk bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve, inbraakwerende en duurzame deuren.

Een aluminium deur als visitekaartje van uw woning

Een voordeur is veelal het visitekaartje van uw woning. Deze dient natuurlijk naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw woning. Zo kunt u kiezen voor een aluminium deur welke geheel uit aluminium en glas bestaat of in combinatie met een borstwering (paneel). Daarnaast heeft u de keuze uit diverse (RAL) kleuren, structuurlak of een combinatie van kleuren.

Inbraakwerende aluminium deuren

Kozijnmaatwerk maakt gebruik van SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk, daadwerkelijk inbraakwerend! Voor de inbreker bereikbare ramen en deuren dienen gedurende ten minste 3 minuten tegen een poging tot inbraak bestand te zijn. 3 minuten lijkt niet veel, maar is het wel. Het betekent namelijk 3 minuten ter zake kundig, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt.

Een ruim aanbod aan deuren

Kozijnmaatwerk levert een diversiteit aan maatwerk aluminium deuren voor uw woning. Wij bieden een ruim aanbod aan soorten en stijlen deuren om tegemoet te komen aan uw eisen of wensen. Staat de door u gewenste aluminium deur er niet bij, neem dan zeker contact met ons op! Er is meer mogelijk dan op onze website aangegeven staat. Wilt u de volledige gevel vernieuwen? Bekijk dan ook onze kozijnen op maat.