Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Retourneren

Verkoop aan bedrijven

Voor bedrijven is geen herroepingsrecht van toepassing. Zowel onze voorraad producten als maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.  De verkoop is na een succesvolle aanbetaling definitief.

Verkoop aan consumenten

Maatwerk producten
Maatwerk producten die u via onze webwinkel koopt worden voor u op maat en volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle aanbetaling definitief. 

Voorraad producten met standaard maten
Voor het kopen van de voorraad producten met standaard maten via onze webwinkel bent u als consument vanwege overheidswege ‘beschermd’ middels het herroepingsrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Producten die (deels) gemonteerd zijn kunnen niet geretourneerd worden. 

De kosten voor retour van uw adres naar Kozijnmaatwerk.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren per product en kunt u bij ons opvragen. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klanttevredenheid

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om u met een goed product van dienst te zijn, kan het in een enkel geval voorkomen dat u niet (geheel) tevreden bent. Wij verzoeken u dan ook om in dat geval direct contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht te verhelpen.