Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM VAST KOZIJN

Kozijnmaatwerk.nl biedt een ruime keuze aan vaste kozijnen. Onze kozijnen worden op maat gemaakt en zijn in vele kleuren leverbaar.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Wat is een vast kozijn?

Een vast kozijn is een vast raam dat enkel bestaat uit een kozijn met beglazing. Toch liever een bewegend deel? Kijk dan bij de draaikiepramen of valramen. Zoekt u een kozijn met één deel of liever met twee, drie of zelfs vijf delen? Bij Kozijnmaatwerk.nl kunt u door het invullen van de gebruiksvriendelijke online configurator uw eigen maatwerk vast glas kozijn bestellen. Er kan gekozen worden uit diverse opties waarna u direct de prijs ziet. De bestelling kan direct geplaatst worden waarna u kiest voor de gewenste leverdatum. Een combinatie van producten is ook mogelijk, deze zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Deze producten kunt u afzonderlijk van elkaar bestellen.

Bent u bezig met een verbouwing of met nieuwbouw en op zoek naar een nieuw kozijn met vast raam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Voordelen van een vast kozijn

Vaste kozijnen van Kozijnmaatwerk.nl zijn duurzaam en energiezuinig. Onze kozijnen zijn zeer goed geïsoleerd, zowel op het gebied van weersomstandigheden (koude en warmte) als van geluid. Mocht u de ruimte willen laten ventileren, dan heeft u de mogelijkheid om een ventilatierooster op maat erbij te nemen.

Enkele voordelen van een vast raam aluminium van Kozijnmaatwerk.nl zijn onder andere de ruime keuze in kleuren, alle RAL kleuren en vele structuurlakken. Wij hebben een showroom en fabriek in Best waar u vooraf een kijkje kunt komen nemen. Onze profielen zijn thermisch onderbroken en we hanteren inbraakwerend beslag.

Vast raam aluminium

Een kozijn is een belangrijk onderdeel van uw woonhuis. Het is dan ook belangrijk om u vooraf goed te informeren zodat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Online kunt u veel informatie vinden. Let daarbij vooral op kwaliteit, uitgedrukt in bijvoorbeeld de isolatiewaarde. Voor een optimale isolatie kiest u voor een aluminium kozijn gecombineerd met HR++ of HR+++ isolatieglas.

Kozijnmaatwerk.nl is een professionele en betrouwbare organisatie waar ook daadwerkelijk mensen achter zitten. Zo kunt u ons niet alleen online maar ook telefonisch bereiken indien u vragen heeft over het vast raam van aluminium dat u wilt bestellen. Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur kunt u ons bellen als u vragen heeft. U kunt heel makkelijk online de prijzen van uw kozijnen berekenen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de producten te laten bezorgen of ze zelf op te halen.

Kunt u iets niet vinden op onze website neem dan contact met ons op. Wij maken al onze kozijnen op maat voor u en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.