Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM VALRAAM

Een valraam is een raam dat naar binnen openvalt. Ideaal voor een efficiënte ventilatie van uw woning.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De voordelen van een valraam

Valramen worden veel gekozen op plaatsen waar ventilatie nodig is. Denk hierbij aan kleinere kozijnen bij bijvoorbeeld badkamers en toiletten. Een aluminium valraam van Kozijnmaatwerk.nl is leverbaar in alle RAL kleuren en vele structuurlakken.

Aluminium valraam

Bij onze valramen zitten de scharnieren enkel aan de onderstijl, waardoor het raam aan de bovenzijde opent. Het valraam opent naar binnen en is ideaal om bijvoorbeeld kookluchtjes uit de keuken te krijgen. De keuken- of achterdeur open zetten doen we niet direct, met een valraam is het eenvoudig en praktisch ventileren. Ook in de wc en de woon- of slaapkamer kan een valraam praktisch zijn.

Valraam kopen doet u online bij Kozijnmaatwerk.nl

Het valraam kopen is heel eenvoudig. Per valraam vult u de gewenste afmetingen in. U maakt een keuze uit de vele kleuren en het type glas. Qua glaskeuze kiest u voor isolatieglas, HR++ of HR+++, met 0, 1 of 2 zijdes gelaagd glas. Indien glas lager dan 85 cm van de vloer komt in het advies gelaagd glas te gebruiken. Daarnaast heeft u de keuze uit standaard beslag of veiligheidsbeslag SKG** en wist u dat u de greep in dezelfde kleur als het valraam kunt laten maken? Door de combinatie van hoogwaardig isolerend glas en thermisch onderbroken profielen worden uitstekende isolatiewaarden behaald op al onze valramen.

Kozijn met valraam

Een kozijn met valraam is een praktische oplossing. Wij denken graag met u mee wat voor u de meest ideale oplossing is. Wist u dat wij standaard het benodigde montagemateriaal leveren? En wenst u graag het glas voor het valraam elders te bestellen? Dat kan, in dit geval ontvangt u van ons de beglazingsrubbers en de juiste glasmaten. Ondanks dat wij een ruim assortiment kozijnen, draaikiepramen en valramen hebben kan het voorkomen dat uw gewenste product er niet bij staat. Neem in dit geval contact met ons op, er is veel meer mogelijk!