ENKELE DEUR BORSTWERING

Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Enkele deur met borstwering

Op deze pagina vind je een diversiteit aan enkele deuren met borstwering. Wat is nu eigenlijk een borstwering en waarvoor dient het?

Wat is een borstwering

Een borstwering is het dichte gedeelte van de deur. Bij Kozijnmaatwerk.nl is dit het aluminium paneel onderin. Het splitst de deur in twee gedeelten. De bovenzijde wordt veelal voorzien van glas en de onderzijde (de borstwering) is dicht.

Wat is de functie van een borstwering?

De borstwering bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de deur. Je kan kiezen voor veel glas en weinig borstwering of juist andersom. Wat vind jij mooi en wat past bij de uitstraling van je woning? Hoe minder borstwering, hoe minder dicht, hoe meer licht er binnen valt.

Hoe hoog moet een borstwering zijn?

Er is geen 'moet' bij een borstwering. Het gaat om smaak en gebruik. Bij het gebruik van tuindeuren wil je vaak veel daglicht de woning in laten vallen waardoor je logischerwijze zou kiezen voor veel glas en weinig borstwering. Bij een achterdeur kies je vaak voor minder glas en meer borstwering. Bijvoorbeeld 2/3 glas en 1/3 borstwering.

Bestel eenvoudig jouw enkele deur met borstwering online bij Kozijnmaatwerk.nl. Vul de gewenste maten in, kies eventuele extra opties en ontdek direct de prijs. Duidelijkheid vooraf.