Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM DEUR MET BORSTWERING

Op deze pagina vindt u een diversiteit aan aluminium enkele deuren met borstwering. 

 

Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Enkele of dubbele deur met borstwering

De borstwering bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de deur. U kunt kiezen voor veel glas en weinig borstwering of juist andersom. Wat vind u mooi en wat past bij de uitstraling van uw woning? Hoe minder borstwering en dus hoe meer glas er in de deur zit, hoe meer licht er via de enkele of dubbele deur met borstwering naar binnen valt. 

Hoe hoog moet een borstwering bij een deur zijn? Er is geen 'moet' bij een borstwering. Het gaat om smaak en gebruik. Bij het gebruik van tuindeuren wil men vaak veel daglicht de woning in laten vallen waardoor logischerwijze gekozen kan worden worden voor veel glas en een lage borstwering. Bij een achterdeur is minder glas en meer borstwering een praktische keuze. Bijvoorbeeld 1/3 glas en 2/3 borstwering.

Wat is een borstwering?

Borstwering, een veel gebruikte term maar wat is borstwering en wat is de ideale hoogte ervan? 

Een borstwering is het dichte gedeelte van de deur. Bij Kozijnmaatwerk.nl is dit het aluminium paneel onderin. Het splitst de deur in twee gedeelten. De bovenzijde wordt veelal voorzien van glas en de onderzijde (de borstwering) is een aluminium paneel en dus dicht. De borstwering bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een deur of kozijn. 

Bestel eenvoudig uw enkele deur met borstwering online bij Kozijnmaatwerk.nl. Vul de gewenste maten in, kies eventuele extra opties en ontdek direct de prijs. Duidelijkheid vooraf en geen verassingen achteraf.

Voordelen Kozijnmaatwerk

Een deur met borstwering is mogelijk in alle RAL kleuren, daarnaast heeft u de keuze uit vele structuurlakken. Wij bieden 10 jaar garantie en een duurzaam product. Al onze aluminium borstwering deuren worden in onze eigen fabriek op maat voor u gemaakt.