Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM DUBBELE DEUR

Op deze pagina vindt u een diversiteit aan aluminium dubbele deuren. 

 

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Een dubbele deur is een eyecatcher in je woning

Een dubbele deur is een echte eyecatcher in de woning. Een dubbele binnendeur zorgt voor een mooie sfeer en een statement in je interieur. Kies je voor een dubbele deur met beglazing of de combinatie van glas met een borstwering? Kijk wat het beste past bij de uitstraling van je woning.

Creëer prachtige openslaande deuren naar de tuin en geniet van het buitengevoel in elk jaargetijde. Je maakt hiermee een mooie verbinding tussen de tuin en het huis.

Geef in de online configurator de gewenste afmetingen in voor je dubbele deur en kies daarnaast voor extra opties zoals de draairichting (binnendraaiend of buitendraaiend), soort sluiting (dag- en nachtslot of driepuntssluiting SKG**), type glas en een ventilatierooster. Kan je niet vinden wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op, er is veel meer mogelijk.

Al onze producten voldoen aan hoge veiligheidseisen. De schuifpuien zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag. Bij draaikiepramen en deuren kan je kiezen voor veiligheidsbeslag.

Zwarte afstandhouders in plaats van de traditionele aluminium afstandhouders

Kozijnmaatwerk.nl maakt gebruik van zwarte afstandhouders in plaats van de traditionele aluminium afstandhouders. Isolatieglas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder aan de rand het glas van elkaar worden gehouden. De traditionele afstandhouder is van aluminium en erg zichtbaar in het kozijn. De zwarte afstandhouder valt in het raamkozijn niet op en geeft daardoor veel meer rust en eenheid. Naast dat het esthetisch mooier is draagt het bij aan de isolerende werking.

Wil je graag meer algemene technische informatie over profielen, het beschikbare glas, de kleurmogelijkheden of andere aspecten van de aluminium producten, kijk dan op de tabbladen bij elk product of bij veelgestelde vragen. Je kan ons ook een mail sturen of bellen. We helpen je graag bij vragen over onze producten of over het bestelproces.