Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM LICHTSTRAAT

Een lichtstraat zorgt direct voor veel daglicht in een ruimte. Dit voelt comfortabel aan en vergroot optisch de ruimte in uw huis. 

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Voordelen van een lichtstraat

Een lichtstraat is een prachtige oplossing voor meer daglicht in uw woning. Doordat een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval maakt het de ruimte optisch groter. Dat verhoogt niet alleen het wooncomfort maar ook de leefbaarheid van een ruimte. Meer licht betekent namelijk een betere concentratie en een positiever humeur. De voordelen van een lichtstraat laten zich ook in de winter duidelijk zien: de zonnestralen vallen heerlijk uw woonkamer binnen. Vooral in de winter is dat welkom!

Een goed geïsoleerde lichtstraat is essentieel. Alle lichtstraten van Kozijnmaatwerk.nl worden standaard gemaakt met geïsoleerde aluminium profielen en u heeft de keuze uit HR++ en HR+++ isolatieglas. Een lichtstraat geeft de aanbouw van uw woning een luxe uitstraling, zeker door het gebruik van de mooie slanke aluminium profielen van Kozijnmaatwerk.nl. U heeft de keuze uit vele kleuren zodat de lichtstraat geheel naar uw eigen smaak op maat gemaakt kan worden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan onze lichtstraten een zeer lange periode mee. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, het trekt geen stof aan en hoeft niet geschilderd te worden. Aluminium is duurzaam en milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Het vervormt, barst, scheurt, roest of rot niet en is onbrandbaar.

Lichtstraat op maat

Voor ons is elke lichtstraat maatwerk. Om u de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en vakkundig personeel. Elke lichtstraat wordt op maat voor u gemaakt. Een lichtstraat past zowel bij nieuwbouw, verbouw als renovatie. Maak van uw aanbouw, keuken of woonkamer een heerlijke lichte ruimte door een aluminium lichtstraat op maat toe te voegen. Vaak worden lichtstraten direct geplaatst bij de bouw maar het is ook zeker mogelijk dit achteraf te doen.

Met een ruime keuze aan kleuren is het altijd mogelijk om de lichtstraat bij uw woning te laten passen. Alle RAL kleuren zijn mogelijk, evenals matte uitvoeringen en een ruime hoeveelheid structuurlakken. Bi-color is ook mogelijk, waarbij de binnen- en buitenzijde ieder een eigen kleur hebben.

Welke modellen lichtstraat bieden wij aan

Elke woning heeft een eigen sfeer en uitstraling. Onze lichtstraat past bij elke woning. De kleur van de lichtstraat is belangrijk voor de juiste uitstraling. Bij Kozijnmaatwerk.nl maken wij gebruik van aluminium. Aluminium vergt weinig onderhoud en is zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Op alle vlakken een bewuste en duurzame keuze.

Wat kost een lichtstraat

De prijs van een lichtstraat is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is de afmeting van de lichtstraat. Daarnaast kunt u bij Kozijnmaatwerk.nl kiezen voor diverse isolerende beglazingen zoals HR++ glas en HR+++ glas. Tevens kunt u kiezen voor de extra optie zonwerend glas en gelaagd glas. In onze gebruiksvriendelijke online configurator is het direct duidelijk wat de door u gewenste lichtstraat kost. De prijs is direct zichtbaar, geen verrassingen achteraf.

Een lichtstraat is een prachtige manier om relatief eenvoudig mee daglicht te creëren in uw woning. Een lichtstraat is een mooie investering in uw woning. Op de korte termijn levert een lichtstraat u vooral meer wooncomfort op, in de vorm van meer daglicht, sfeer en ruimte. Op de lange termijn kan een lichtstraat de waarde van uw woning verhogen. Het draagt bij aan de verkoop van uw woning, kopers zijn immers veelal op zoek naar een fijne sfeervolle lichte woning.

Welk type glas kunt u kiezen

Alle lichtstraten van Kozijnmaatwerk.nl worden geleverd met isolerende beglazing. U heeft de keuze uit diverse opties zoals HR++ en HR+++ (triple) isolatieglas. Ook kunt u kiezen voor de toepassing van zonwerende isolerende beglazing.

Meer informatie over onze lichtstraten?

Kunt u online het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wilt u graag een lichtstraat in het echt voelen en beleven? Kom dan (op afspraak) naar onze showroom in Best, de koffie staat voor u klaar! Ook op zoek naar een kozijn? Bekijk hier onze kozijnen op maat.