Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM DRAAIKIEPRAAM

Kies voor een aluminium draaikiepraam van Kozijnmaatwerk.nl voor wooncomfort en optimale kwaliteit.

 

Bekijken als Rooster Lijst

28 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Voordelen van een aluminium draaikiepraam

Draaikiepramen hebben als voordeel dat deze zowel helemaal opengedraaid kunnen worden als in de kiep/kantel-stand gezet kunnen worden. In de kiepstand kan de ruimte makkelijk gelucht worden zonder dat er een raam in de weg zit.

Het onderhoud van houten kozijnen is een belangrijke reden om te kiezen voor aluminium in plaats van hout. Aluminium is onderhoudsvriendelijk (het hoeft immers nooit geschilderd te worden en is eenvoudig schoon te maken), duurzaam en milieuvriendelijk en vervormt, barst, scheurt, roest of rot niet. Daarnaast is aluminium inbraakwerend. Bij Kozijnmaatwerk.nl kiest u bij een draaikiepraam het gewenste beslag: ofwel standaard beslag ofwel veiligheidsbeslag SKG** (gekeurd beslag met meer en stevigere sluitpunten).

Wilt u uw draaikiepraam bestellen met of zonder beglazing? Bij Kozijnmaatwerk.nl heeft u de keuze uit diverse opties zoals isolatieglas, HR++ isolatieglas en HR+++ isolatieglas. Ook kan gekozen worden voor 0, 1 of 2 zijdes gelaagd glas.

Een draaikiepraam van aluminium isoleert perfect, heeft een uitstekende ventilatie en zijn bijna overal te plaatsen. Ze zorgen voor een ruimtelijk effect, zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Van een aluminium draaikiepraam heeft u jarenlang plezier.

Wanneer is een draaikiepraam geschikt?

Creëer op eenvoudige wijze meer comfort in de woning met een aluminium draaikiepraam van Kozijnmaatwerk.nl. Als er behoefte is aan een snelle, efficiënte ventilatie van de ruimte, zonder dat er enorm veel kou of wind naar binnen kan komen is dit dé oplossing. Een draaikiepraam kan zowel opengedraaid worden als gekiept worden en is daarom een praktische oplossing voor ruimtes die veelvuldig gebruikt worden en daardoor goed geventileerd moeten worden.

Voor de maatbepaling van de draaikiepraam staan er bij elk product onder tabblad 'aansluitdetails' de technische details en de doorsnedes. Onze klanten monteren de producten zelf of schakelen een lokale vakman in om de draaikiepramen te monteren. Hierdoor bent u verzekerd van de laagste prijs met de beste producten! Heeft u vragen over Kozijnmaatwerk.nl, de producten en hoe wij te werk gaan kijk eens in onze veelgestelde vragen

Welke type draaikiepramen zijn er?

Wij produceren al onze aluminium draaikiepramen in eigen fabriek. Alles wordt geheel naar uw wens en tot op de mm nauwkeurig gemaakt. In onze online configurator kunt u eenvoudig zelf uw ideale draaikiepraam samenstellen. U kunt hier opties toevoegen zoals glas, kleur, soort sluiting en ventilatierooster. Online ziet u direct de prijs van uw draaikiepraam. Standaard wordt het benodigde montagemateriaal meegeleverd. Indien u elders glas wenst te bestellen ontvangt u van ons de juiste glas maten.

We hebben ook vaste kozijnen en valramen in ons assortiment. Voor elke situatie is een oplossing!

Kosten draaikiepraam

De prijs voor een draaikiepraam berekent u heel eenvoudig in onze online configurator. Is alles naar wens, dan kan het product meteen besteld worden. Heeft u tijdens het bestelproces nog vragen kunt u ons altijd bellen tijdens openingstijden en dan beantwoorden wij graag uw vragen. 

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een kleurstaal aanvragen van het aluminium.

Contact