Bekijken als Rooster Lijst

28 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Het voordeel van een draaikiepraam 

Draaikiepramen hebben als voordeel dat deze zowel helemaal opengedraaid kunnen worden als in de kiep/kantel-stand gezet kunnen worden. In de kiepstand kan de ruimte makkelijk gelucht worden zonder dat er een raam in de weg zit.

De prijs voor een draaikiepraam berekent u heel eenvoudig in onze online configurator. Is alles naar wens, dan kan het product meteen besteld worden. Heeft u tijdens het bestelproces nog vragen kunt u ons altijd bellen tijdens openingstijden en dan beantwoorden wij graag uw vragen.

Nooit meer schilderen

Het onderhoud van houten kozijnen is een belangrijke reden om te kiezen voor aluminium in plaats van hout. Aluminium is onderhoudsvriendelijk (het hoeft immers nooit geschilderd te worden en is eenvoudig schoon te maken), duurzaam en milieuvriendelijk en vervormt, barst, scheurt, roest of rot niet. Daarnaast is aluminium inbraakwerend. Bij Kozijnmaatwerk.nl kies je bij een draaikiepraam het gewenste beslag: ofwel standaard beslag ofwel veiligheidsbeslag SKG** (gekeurd beslag met meer en stevigere sluitpunten).

Wil je je draaikiepraam bestellen met of zonder beglazing? Bij Kozijnmaatwerk.nl heb je de keuze uit diverse opties zoals isolatieglas, HR++ isolatieglas en HR+++ isolatieglas. Ook kan gekozen worden voor 0, 1 of 2 zijdes gelaagd glas.

Voor de maatbepaling van de draaikiepraam staan er bij elk product onder tabblad 'aansluitdetails' de technische details en de doorsnedes. Onze klanten monteren de producten zelf of schakelen een lokale vakman in om de draaikiepramen te monteren. Hierdoor ben je verzekerd van de laagste prijs met de beste producten! Heb je vragen over Kozijnmaatwerk.nl, de producten en hoe wij te werk gaan kijk eens in onze veelgestelde vragen

We hebben ook vaste kozijnen en valramen in ons assortiment.