ALUMINIUM KOZIJNEN

Goede kozijnen zijn belangrijk voor elke woning. De juiste kozijnen zijn goed geïsoleerd en zijn voorzien van isolatieglas. Gaat u verhuizen of verbouwen en bent u op zoek naar kozijnen op maat, dan bent u bij Kozijnmaatwerk.nl op het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke online configurator stelt u eenvoudig de gewenste aluminium kozijnen op maat samen en plaatst u de bestelling direct online. Vind u het opmeten lastig? Bij elk product vind u onder tabblad 'aansluitdetails' de betreffende meetinstructie & aansluitdetails. Deze kunt u als PDF downloaden en afdrukken.

Bekijken als Rooster Lijst

43 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Aluminium kozijnen op maat

Bij het bestellen van een kozijn bij Kozijnmaatwerk.nl heeft u de keuze uit diverse opties: zoekt u een vast kozijn, een draaikiepraam of een valraam? Een kozijn is bij ons te bestellen zonder glas of met glas (ruime keuze zoals HR++ en HR+++). Andere opties zijn een diversiteit aan kleuren, wel of geen ventilatierooster(s) en standaard of veiligheidsbeslag.

Aluminium als juiste keuze voor uw aluminium kozijn

Kozijnmaatwerk.nl is gespecialiseerd in aluminium. Er zijn ontelbare voordelen verbonden aan aluminium kozijnen ten opzichte van houten of PVC kozijnen. Een aluminium kozijn is onderhoudsvriendelijk, het trekt geen stof aan en er hoeft niet geschilderd te worden. Daarnaast zijn aluminium kozijnen duurzaam en milieuvriendelijk; aluminium gaat minimaal 75 jaar mee en is 100% recyclebaar. Door de stevigheid van het materiaal is aluminium bestand tegen inbraken. Een aluminium kozijn vervormt, barst, scheurt, roest of rot niet en is onbrandbaar. Een andere reden om te kiezen voor aluminium is de besparing op de stookkosten door de thermische onderbreking in de aluminium profielen. Doordat bij Kozijnmaatwerk gebruik gemaakt word van slanke profielen profiteert u van een maximale lichtinval.

U kunt op elk gewenst moment van de dag uw gewenste kozijn samenstellen. Komt u er niet uit met bestellen en wenst u hulp of advies. Neem dan contact met ons op, dit kan per mail of telefonisch.