Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM KOZIJNEN

Goede kozijnen zijn belangrijk voor elke woning. De juiste kozijnen zijn goed geïsoleerd en zijn voorzien van isolatieglas. Gaat u verhuizen of verbouwen en bent u op zoek naar kozijnen op maat, dan bent u bij Kozijnmaatwerk.nl op het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke online configurator stelt u eenvoudig de gewenste aluminium kozijnen op maat samen en plaatst u de bestelling direct online. Vind u het opmeten lastig? Bij elk product vind u onder tabblad 'aansluitdetails' de betreffende meetinstructie & aansluitdetails. Deze kunt u als PDF downloaden en afdrukken.

Bekijken als Rooster Lijst

43 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Aluminium kozijnen op maat

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Kozijnmaatwerk.nl vindt u diverse soorten aluminium kozijnen voor de renovatie of nieuwbouw van uw woning. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een vast kozijn, een draaikiepraam en een valraam. Een kozijn is bij ons te bestellen zonder glas of met glas (ruime keuze zoals HR++ en HR+++). Andere opties zijn een diversiteit aan kleuren, wel of geen ventilatierooster(s) en standaard of veiligheidsbeslag.

De mogelijkheden zijn groot. Het combineren van een aluminium kozijn met een aluminium schuifpui behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bij Kozijnmaatwerk.nl vindt u een geweldige prijs-kwaliteit verhouding, een echt duurzame investering waar u jarenlang plezier van heeft.

Uw nieuwe kozijn op maat laten maken

Online bestellen van kozijnen bij Kozijnmaatwerk.nl is eenvoudig en betrouwbaar. Een offerte aanvragen en dagenlang wachten op antwoord is bij ons niet aan de orde. Met onze gebruiksvriendelijke online configurator stelt u eenvoudig zelf uw eigen kozijn samen. Op basis van het door u gekozen kozijn, de kleur, afmetingen en vele andere opties maken ziet u online direct wat uw kozijn gaat kosten. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons uiteraard bellen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het kozijn op maat laten maken. Bij elk product staan de betreffende meetinstructies en aansluitdetails. Is alles duidelijk en ingevuld? Dan kunt u uw bestelling plaatsen. Daarna ontvangt u van ons een tekening met daarop de bestelde producten en de afmetingen. Op deze manier kunt u controleren of alles klopt.

Aluminium kozijnen in verschillende maten

Onze slanke aluminium kozijnen zijn te bestellen met en zonder glas. Bij het bestellen van uw kozijn met glas kunt u kiezen voor onder andere isolatieglas, HR++ isolatieglas en HR+++ isolatieglas. Er kan gekozen worden voor 1 of 2 zijdes gelaagd glas. Kozijnmaatwerk.nl heeft een zeer divers aanbod aan kozijnen. U kunt hierbij variëren met maten en diverse opties. Wij denken graag met u mee. Wenst u een kozijn welke u niet terug kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op, er is nog meer mogelijk. Dat is het voordeel van maatwerk, wij kunnen uw gewenste raamkozijn op maat maken! Onze vaste kozijnen waarin geen beweegbare delen in verwerkt zijn kunnen niet geopend worden. Ventileren van uw woning is belangrijk, dit is eenvoudig op te lossen door ventilatieroosters toe te voegen. De draaikiepramen kunnen op twee manieren geopend worden, zowel op kiepstand als geheel geopend.

Welke aluminium kozijn past bij mij

Kozijnmaatwerk.nl is gespecialiseerd in aluminium. Er zijn ontelbare voordelen verbonden aan aluminium kozijnen ten opzichte van houten of PVC kozijnen. Een aluminium kozijn is onderhoudsvriendelijk, het trekt geen stof aan en er hoeft niet geschilderd te worden. Daarnaast zijn alu kozijnen duurzaam en milieuvriendelijk waardoor u er jaren plezier van zult hebben. Aluminium gaat minimaal 75 jaar mee en is 100% recyclebaar. Door de stevigheid van het materiaal is aluminium bestand tegen inbraken. Een aluminium kozijn vervormt, barst, scheurt, roest of rot niet en is onbrandbaar. Een andere reden om te kiezen voor aluminium is de besparing op de stookkosten door de thermische onderbreking in de aluminium profielen.

Bij Kozijnmaatwerk.nl heeft u de keuze uit alle RAL kleuren en daarnaast een diversiteit aan structuurlak kleuren. Let goed op met het kiezen van de juiste kleur. Het is raadzaam om gebruik te maken van een RAL kleurenwaaier. Op een website kunnen weergegeven kleuren afwijken van de officiële (RAL-)kleuren. De aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in uni-color (binnen en buiten dezelfde kleur) en bi-color (binnen een andere kleur dan buiten). Zo kunt u uw aluminium kozijnen op maat laten maken en hiermee uw eigen stijl en sfeer creëren. Doordat bij Kozijnmaatwerk.nl gebruik gemaakt word van slanke kozijnen (slanke profielen) profiteert u van een maximale lichtinval.

Aluminium kozijnen prijs

De aankoop van nieuwe alminium kozijnen is vaak een flinke uitgave. Wij willen dit proces voor u graag zo overzichtelijk en transparant mogelijk maken. Transparant over onze werkwijze, over wie wij zijn en uiteraard over de kosten. Op onze website vind u daarom veel informatie over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. U kunt eenvoudig zien wat de exacte prijs zal zijn voor de door u gewenste kozijn. Een offerte aanvragen is niet nodig, online vind u direct alle informatie en meteen de exacte prijs.

De prijs van aluminium kozijnen hangt af van diverse factoren. Op onze website vind u zowel kozijnen op voorraad als maatwerk kozijnen. Deze laatste categorie wordt geheel op maat voor u gemaakt. Een belangrijke factor die meespeelt in het bepalen van de prijs is de afmeting van het kozijn. Hoe groter het kozijn, hoe hoger de kosten van het aluminium kozijn op maat. Daarnaast spelen extra opties een rol, zoals hoogrendementsglas, ventilatierooster en veiligheidsbeslag.

Aluminium binnenkozijn

Onze aluminium kozijnen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Best. Hiermee garanderen wij een optimale en consistente kwaliteit van de aluminium raamkozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van A t/m Z van dienst zijn, van een online en telefonisch advies, via de fabricage naar de aflevering door onze eigen chauffeurs.

Aluminium buitenkozijn

Aluminium is een onderhoudsarm materiaal. U heeft er vrijwel geen onderhoud aan. Eens in de zoveel tijd hebben ze een simpele schoonmaakbeurt nodig. Spoel de kozijnen af met lauw water en gebruik vervolgens een mild schoonmaakmiddel. Een kind kan de was doen!

U kunt op elk gewenst moment van de dag uw gewenste kozijn samenstellen. Komt u er niet uit met bestellen en wenst u hulp of advies? Neem dan contact met ons op, dit kan per mail of telefonisch. Wilt u onze aluminium kozijnen in het echt komen bekijken en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Best. Maakt u van tevoren even een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie!