Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht
Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De juiste keuze voor een aluminium voordeur

Bij het renoveren of bouwen van een woning denk je al gauw aan zaken als schilderwerk, timmerwerk en zelfs het meubilair. Begin eens bij het begin, de voordeur. Niet voor niks het visitekaartje van de woning genoemd.

Of het nu gaat om de voordeur, de achterdeur of de binnendeuren, ze dragen allemaal op hun eigen manier bij aan de uitstraling van je woning.

Waar dien je op te letten bij het kiezen van de juiste aluminium voordeur?

1. Een veilige voordeur

De voordeur is de verbinding tussen de buitenwereld en je fijne woning. Als je de veiligheid in huis wil verzekeren dan kies je voor een kwalitatieve deur. Onze voordeuren zijn van aluminium, een zeer sterk, duurzaam en inbraakwerend materiaal. Bij Kozijnmaatwerk.nl kan gekozen worden voor een binnendraaiende en buitendraaiende deur. De meeste voordeuren draaien naar binnen, dat is praktischer, socialer en veiliger. Goed hang- en sluitwerk is van belang. Kies je voor een dag- en nachtslot welke is vergrendeld op 1 punt of een driepuntsluiting SKG** welke is vergrendeld op 3 punten?

2. Een mooie uitstraling

Een voordeur is belangrijk voor de uitstraling van je huis. Een goede materiaalkeuze is daarom belangrijk. Grofweg kan je kiezen uit hout, kunststof en aluminum. Aluminium is in vele kleuren beschikbaar zodat je altijd de juiste kleur kan kiezen die goed past bij de rest van je woning. Aluminium is erg makkelijk te onderhouden en verkleurt niet. Een stijlvolle deur die past bij je woning is een prachtige aanwinst.

3. Licht in huis

Wil je extra licht in je woning. Dan is het een goede optie om te kiezen voor een voordeur met glas. Een voordeur met glas geeft veel licht in de woning. Daglicht binnenhalen in je woning heeft tal van voordelen. Je interieur wordt verlicht, wat meer wooncomfort betekent.

Aluminium voordeur prijs

Ben je benieuwd wat jouw ideale aluminium voordeur kost? Op onze website krijg je na het invullen van de maten en de gewenste opties direct de prijs. Geen kleine lettertjes, direct duidelijkheid.