Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

ALUMINIUM VOORDEUR

Uw voordeur is het visitekaartje van uw huis en bepalend voor de look en feel van een huis. Kies naast 'mooi' ook voor een kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

Aflopend sorteren
per pagina

De juiste keuze voor een aluminium voordeur

Bij het renoveren of bouwen van een woning denkt men al gauw aan zaken als schilderwerk, timmerwerk en zelfs het meubilair. Begin eens bij het begin, de voordeur. Niet voor niks het visitekaartje van de woning genoemd. Deze aluminium voordeur dient natuurlijk naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw woning. 

Of het nu gaat om de voordeur, de achterdeur of de binnendeuren, ze dragen allemaal op hun eigen manier bij aan de uitstraling van uw woning.

Waar dient u op te letten bij het kiezen van de juiste aluminium voordeur?

1. Een veilige voordeur 

De voordeur is de verbinding tussen de buitenwereld en uw woning. Denkt u aan een veilige deur dan kiest u voor een kwalitatieve deur. Onze voordeuren zijn van aluminium, een zeer sterk, duurzaam en inbraakwerend materiaal. Bij Kozijnmaatwerk.nl kan gekozen worden voor een binnendraaiende en buitendraaiende deur. De meeste voordeuren draaien naar binnen, dat is praktischer, socialer en veiliger. Goed hang- en sluitwerk is van belang. Kiest u voor een dag- en nachtslot welke is vergrendeld op 1 punt of een driepuntsluiting SKG** welke is vergrendeld op 3 punten?

2. Een mooie uitstraling

Een voordeur is belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Een goede materiaalkeuze is daarom belangrijk. Grofweg kunt u kiezen uit hout, kunststof en aluminum. Aluminium is in vele kleuren beschikbaar zodat u altijd de juiste kleur kunt kiezen die goed past bij de rest van uw woning. Aluminium is erg makkelijk te onderhouden en verkleurt niet. Een stijlvolle deur die past bij uw woning is een prachtige aanwinst.

3. Licht in huis

Is extra licht in de woning een wens, dan is het een goede optie om te kiezen voor een voordeur met glas. Een voordeur met glas geeft veel licht in de woning. Daglicht binnenhalen in de woning heeft tal van voordelen. Uw interieur wordt verlicht, wat meer wooncomfort betekent.

4. Duurzaam

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede isolatie van uw woning. Met een aluminium voordeur van Kozijnmaatwerk heeft u de eerste stap gezet naar een geïsoleerde en duurzame woning. Een aluminium profiel bestaat uit kamers die zijn voorzien van een thermische onderbreking die condensatie of warmtegeleiding voorkomen. Zo blijft de warmte binnen en de kou buiten! Een U-waarde (hoe lager, hoe beter isolerend) tot 1,1 W/m2K draagt direct bij aan een aanzienlijke energiebesparing.

Een aluminium voordeur van Kozijnmaatwerk is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie doeleinden. Degelijk hang- en sluitwerk is erg belangrijk. Bij Kozijnmaatwerk kunt u kiezen voor inbraakwerend beslag. Kortom: bij Kozijnmaatwerk bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve, inbraakwerende en duurzame aluminium voordeur.

Aluminium voordeur prijs

Bent u benieuwd wat uw ideale aluminium voordeur kost? Op onze website krijgt u na het invullen van de maten en de gewenste opties direct de prijs. Geen kleine lettertjes, direct duidelijkheid. Op Kozijnmaatwerk vindt u een diversiteit aan aluminium voordeuren. Staat de aluminium voordeur die u in gedachten heeft er niet bij, neem dan contact met ons op.