Schuifpui kosten

Een schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Op deze manier ervaart u de voordelen van het natuurlijke daglicht wat uw woonkamer binnenstroomt en bent u meer betrokken bij uw tuin. Goed isolerend glas is van belang om de temperatuur in de woning aangenaam te houden. U kunt dit zien als een flinke investering echter dit verdient u met gemak terug op de energierekening.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam |  Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur | Schuifpui

Goede investering door goede isolatie

Goed isolerend glas is bijvoorbeeld HR++ glas, dit isoleert 2,5 keer beter dan normaal dubbel glas. De prijs van een schuifpui is deels afhankelijk van de keuze voor de glassoort. Uiterlijk is HR hetzelfde als dubbel glas. Bij hoogrendementsglas (HR) zit er tussen de glaslagen een coating, een extra isolerend laagje, waardoor hogere isolatiewaarden behaald worden. Door de jaren heen is HR glas steeds verbeterd waardoor tegenwoordig HR+, HR++ en nu ook HR+++ tot de keuze mogelijkheden behoren.

Besparing op energiekosten

Met goed isolatieglas in de schuifpui bereikt u sneller de besparing op uw stook kosten. De tijd die nodig is om de investering terug te verdienen via besparingen op energie kosten noemt men ook wel terugverdientijd. Vergeleken bij dubbele beglazing is de aanschafprijs bij hoogrendementsglas hoger, maar dit prijsverschil verdiend u na verloop van tijd terug. Met een schuifpui combineert u het aangename gevoel van binnen met het uitzicht van buiten. Een meerwaarde van uw woning die de kosten vaak meer dan waard zijn! Een kleine woonkamer voelt al direct ruimer aan door de toepassing van een schuifpui. Door het grote glasoppervlak krijgt u dat gevoel van ruimte en stroomt het daglicht de woonkamer in.

De voordelen van een schuifpui

De woning ontvangt meer natuurlijk daglicht. Daarbij is de tuin meer betrokken bij de woning, als het ware beleeft u buiten nu op een comfortabele wijze vanuit uw stoel binnen in uw uitbouw. Indien u minder geïsoleerde schuifpuien vervangt realiseert u zelfs een energiebesparing. Uw woning wordt in zijn algemeen meer aantrekkelijk, ook voor een eventuele verkoop op termijn kan dit erg interessant zijn.

Persoonlijke benadering

Bespaar niet op de prijs bij de aanschaf van een schuifpui. Kijk goed naar de voordelen van het gekozen materiaal en de betrouwbaarheid van de leverancier. Wilt u graag vergelijken tussen verschillende webshops? Schroom dan niet om ook telefonisch contact met hen op te nemen. Vaak kunt u ook nog op bezoek in een showroom om een nog beter gevoel te krijgen voor u de aanschaf doet.