Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Wil je meer licht en ruimte in je woonkamer? Overweeg dan het plaatsen van een schuifpui. Kozijnmaatwerk.nl bied aluminium schuifpuien van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bereken online eenvoudig de kosten van een schuifpui. Omdat een schuifpui voor het grootste gedeelte uit glas bestaat bent u meer betrokken bij uw tuin en stroomt het daglicht uw woonkamer in. Dat geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel!

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam |  Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur | Schuifpui

Wat kost een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui is een goede investering door de hoge isolatiewaarde van zowel het aluminium als het glas. Goed isolerend glas is bijvoorbeeld HR++ glas, dit isoleert 2,5 keer beter dan normaal dubbel glas. De prijs van een schuifpui is deels afhankelijk van de keuze voor de glassoort. Uiterlijk is HR hetzelfde als dubbel glas. Bij hoogrendementsglas (HR) zit er tussen de glaslagen een coating, een extra isolerend laagje, waardoor hogere isolatiewaarden behaald worden. Door de jaren heen is HR glas steeds verbeterd waardoor tegenwoordig HR+, HR++ en nu ook HR+++ tot de keuze mogelijkheden behoren.

Besparing op energiekosten

Met goed isolatieglas in de schuifpui bereikt u sneller de besparing op uw stook kosten. De tijd die nodig is om de investering terug te verdienen via besparingen op energie kosten noemt men ook wel terugverdientijd. Vergeleken bij dubbele beglazing is de aanschafprijs bij hoogrendementsglas hoger, maar dit prijsverschil verdient u na verloop van tijd terug. Met een schuifpui combineert u het aangename gevoel van binnen met het uitzicht van buiten. Een meerwaarde van uw woning die de kosten vaak meer dan waard zijn! Een kleine woonkamer voelt al direct ruimer aan door de toepassing van een schuifpui. Door het grote glasoppervlak krijgt u dat gevoel van ruimte en stroomt het daglicht de woonkamer in.

De voordelen van een schuifpui

De woning ontvangt meer natuurlijk daglicht. Daarbij is de tuin meer betrokken bij de woning, als het ware beleeft u buiten nu op een comfortabele wijze vanuit uw stoel binnen in uw uitbouw. Indien u minder geïsoleerde schuifpuien vervangt realiseert u zelfs een energiebesparing. Uw woning wordt in zijn algemeen meer aantrekkelijk, ook voor een eventuele verkoop op termijn kan dit erg interessant zijn.

Persoonlijke benadering

Bespaar niet op de prijs bij de aanschaf van een schuifpui. Kijk goed naar de voordelen van het gekozen materiaal en de betrouwbaarheid van de leverancier. Wilt u graag de kosten van een schuifpui vergelijken tussen verschillende webshops? Schroom dan niet om ook telefonisch contact met hen op te nemen. Vaak kunt u ook nog op bezoek in een showroom om een nog beter gevoel te krijgen voor u de aanschaf doet.

Bent u benieuwd wat de kosten van een schuifpui zijn bij Kozijnmaatwerk.nl? Kies in onze webshop de gewenste schuifpui, vul de gewenste afmetingen en eventuele opties in en u ziet direct wat de kosten zijn. Simpel en snel!