Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kleuren

Standaard en overige kleuren

Bij Kozijnmaatwerk heeft u de keuze uit standaard kleuren en overige kleuren. De overige kleuren worden berekend met een kleine meerprijs. De op de website weergegeven kleuren kunnen afwijken van de officiële (RAL-)kleuren. De getoonde kleur wordt mede bepaald door de kwaliteit van uw computerbeeldscherm en uw printer. Het is raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een (RAL-)kleurenwaaier te gebruiken. 

RAL kleuren en structuurlak

Bij de overige kleuren (kleine meerprijs) vind u zowel RAL kleuren als structuurlak kleuren.
- Structuurlak (LC en TC). Deze poedercoating is mat en korrelig en effen van kleur.
- Structuurlak metallic (ST). Deze kleuren worden verrijkt met metallic, wat voor een lichte glinstering zorgt. Een aantal kleuren zijn zowel in metallic als matte uitvoering verkrijgbaar (bijvoorbeeld 7000ST en 7000LC).

Uni en bi-color

De aluminium producten zijn verkrijgbaar in uni-color (binnen en buiten dezelfde kleur) en bi-color (binnen een andere kleur dan buiten). Zo kunt u uw aluminium producten afstemmen op de gewenste bouwstijl en uitstraling voor zowel interieur als exterieur. 

Gratis kleurstaal 

Kozijnmaatwerk.nl heeft ervoor gezorgd dat alle verschillende kleuren zo kleurecht mogelijk op de site worden weergegeven. Twijfelt u toch aan de kleur, dan kunt u van de standaard kleuren gratis een kleurstaal aanvragen.

Kleuren kozijnen, schuifpuien, deuren en lichtstraten 

De meest populaire kleuren hebben wij opgenomen als standaard kleuren, dus zonder meerprijs. Waar voorheen veel werd gekozen voor RAL9001 en RAL9010 zien we de laatste jaren dat vooral de kleuren 7021TC en 9004TC enorm in opmars zijn. Ook de grijze kleuren 9007ST en 7039TC zijn populair.

 

 

Foto boven links: 7021ST, foto boven rechts: 7021ST

 

Foto boven links: 7039TC, foto boven rechts: 9004TC