Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Een voordeur is veelal het visitekaartje van uw woning. Deze aluminium voordeur dient natuurlijk naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw woning. Op Kozijnmaatwerk vindt u een diversiteit aan aluminium voordeuren. Staat de aluminium voordeur die u in gedachten heeft er niet bij, neem dan contact met ons op. 

Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Bekijk ook onze andere producten:
KozijnenDraaikiepraam | Valraam | Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Schuifpuien

Een aluminium voordeur met een goede isolatie 

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede isolatie van uw woning. Met een aluminium voordeur van Kozijnmaatwerk heeft u de eerste stap gezet naar een geïsoleerde woning. Een aluminium profiel bestaat uit kamers die zijn voorzien van een thermische onderbreking die condensatie of warmtegeleiding voorkomen. Zo blijft de warmte binnen en de kou buiten! Een U-waarde (hoe lager, hoe beter isolerend) tot 1,1 W/m2K draagt direct bij aan een aanzienlijke energiebesparing.

Een aluminium voordeur van Kozijnmaatwerk is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie doeleinden. Degelijk hang- en sluitwerk is erg belangrijk. Bij Kozijnmaatwerk kunt u kiezen voor inbraakwerend beslag. Kortom: bij Kozijnmaatwerk bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve, inbraakwerende en duurzame aluminium voordeur.