Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Schuifpuien zijn praktisch en ruimtebesparend. Een schuifpui neemt geen ruimte in op uw terras of in uw kamer. De ruimte die u nodig heeft bij het open draaien van een deur is hierbij niet aan de orde dus kunt u efficiënter omgaan met het indelen van uw woonruimte.

Met de gebruiksvriendelijke en lichte bediening gaat uw aluminium schuifpui geruisloos open en stapt u direct uw tuin in. De gezonde buitenlucht stroomt uw huis binnen en de geluiden van buiten vermengen zich met de vertrouwde klanken uit uw woonhuis.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Bekijk ook onze andere producten:
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam
Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | Voordeur
 

Duurzame en gebruiksvriendelijke schuifpuien

De bediening van de aluminium schuifpui is ondanks de stevige en stabiele constructie zeer licht en door jong en oud moeiteloos te gebruiken. Er wordt gebruik gemaakt van vijfpuntsluitingen met inbraakwerend beslag wat een veilig gevoel geeft. Daarnaast is een aluminium schuifpui wind- en waterdicht, heeft hoge isolatiewaarden en is duurzaam en dus energiebesparend. Een aluminium schuifpui van Kozijnmaatwerk wordt uitgevoerd in 2, 3, 4 of 6 delen en creëert ruimte en licht in elke woning.

Bij het bestelproces van aluminium schuifpuien bij Kozijnmaatwerk heeft u de keuze uit standaard isolatieglas, HR++ of HR+++ isolatieglas. Het HR++ glas dat Kozijnmaatwerk levert heeft een isolatiewaarde van 1,1 (hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert).

Bestel de door u gewenste aluminium schuifpui nu makkelijk online. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.