Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Aluminium ramen

Bent u voornemens om uw woonhuis te voorzien van nieuwe ramen en deuren dan heeft u een ruime keuze. Kiest u voor aluminium ramen, of toch voor hout of kunststof? In het verleden werden nagenoeg alle ramen van hout gemaakt, echter hout vraagt zonder meer het meeste onderhoud. Aluminium en kunststof ramen hoeft u nooit te schuren en te verven en zijn onderhoudsvriendelijk.

Het vooroordeel bestaat dat met aluminium enkel een moderne en industriële look verkregen kan worden. Echter met de mogelijkheden van tegenwoordig, zoals een structuurlak kan men ook kiezen voor een warme en sfeervolle look en feel bij een aluminium raam. Aluminium heeft daarnaast als voordeel dat voor een smal en licht raamprofiel gekozen kan worden waardoor grote raampartijen verkregen kunnen worden.

Met aluminium ramen creëert u daglicht in uw woonruimtes. Daglicht is erg belangrijk voor onze gezondheid. Onze biologische klok wordt beïnvloed door daglicht. We worden er frisser en energieker van en we kunnen ook nog eens energie besparen door de toepassing van daglicht.