Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Of u nu op zoek bent naar een voordeur, achterdeur of tuindeur, bij Kozijnmaatwerk bent u aan het juiste adres voor uw aluminium deuren.

Bekijken als Rooster Lijst

14 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Bovenstaande is slechts een selectie van onze producten. Bekijk al onze producten via: 
Vast kozijn | Draaikiepraam | Valraam | Enkele deur | Enkele deur borstwering | Dubbele deur | Dubbele deur borstwering | VoordeurSchuifpuien

Een diversiteit aan aluminium deuren

Kozijnmaatwerk levert een diversiteit aan maatwerk aluminium deuren voor uw woning. Wij bieden een ruim aanbod aan soorten en stijlen deuren om tegemoet te komen aan uw eisen of wensen. Staat de door u gewenste aluminium deur er niet bij, neem dan zeker contact met ons op! Er is meer mogelijk dan op onze website aangegeven staat.

Een aluminium deur als visitekaartje van uw woning

Een voordeur is veelal het visitekaartje van uw woning. Deze dient natuurlijk naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw woning. Zo kunt u kiezen voor een aluminium deur welke geheel uit aluminium en glas bestaat of in combinatie met een borstwering (paneel). Daarnaast heeft u de keuze uit diverse (RAL) kleuren, structuurlak of een combinatie van kleuren.

Inbraakwerende aluminium deuren

Kozijnmaatwerk maakt gebruik van SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk, daadwerkelijk inbraakwerend! Voor de inbreker bereikbare ramen en deuren dienen gedurende ten minste 3 minuten tegen een poging tot inbraak bestand te zijn. 3 minuten lijkt niet veel, maar is het wel. Het betekent namelijk 3 minuten ter zake kundig, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt.