Onze producten
Klantenservice

Let op !! aangepaste levertijd.
week 15 of 16

Indien u vragen heeft of hulp nodig 

heeft bij het plaatsen van uw bestelling

0499 - 370 371

van ma t/m vr 08.00 tot 17.00 uur
en za van 09.30 tot 16.00 uur
Home > Over ons

OVER ONS

Kozijnmaatwerk.nl is dé online aluminium specialist op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien.


Monteert u regelmatig voor derden kozijnen, schuifpuien en/of deuren, dan is Kozijnmaatwerk.nl de ideale partner voor u! Bereken online op eenvoudige wijze de prijs van de te monteren producten en verwerk deze in uw eigen prijsopgave. 

Voor zowel de timmerman, klusjesman, ZZP'er als voor de doe-het-zelver
Uw aluminium producten worden voor u op maat gemaakt door het vaktechnisch opgeleide personeel in onze eigen productieruimte in Best waarbij gebruik wordt gemaakt van een actueel en modern machinepark. Door onze jarenlange ervaring met deze aluminium producten is er een continue kwaliteitscontrole. Onze efficiënte werkmethode zorgt voor een besparing op uw aankoopprijs. Nadat u de bestelling aan ons heeft doorgegeven kunt u 6 weken later deze producten bij uw klant monteren. Ook de doe het zelver en de particulier kunnen bij kozijnmaatwerk.nl terecht. Bestel online uw aluminium kozijn, deur of schuifpui en verzorg zelf de montage.

  

Een betrouwbaar adres
Deze website wordt geleid door ervaren aluminium specialisten die weten waar ze over praten. Uw bestelling is in goede handen! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur om uw vragen te beantwoorden of u hulp te geven bij het doorlopen van het online bestelproces: 0499 - 370 371

Kozijnmaatwerk.nl is onderdeel van Alruco Serrebouw, dé specialist in aluminium woonserres, tuinkamers en uitbouwen. Een professioneel bedrijf met een stabiele historie van ruim 40 jaar.