Onze producten
Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp nodig
heeft bij het plaatsen van uw bestelling

0499 - 370 371

van ma t/m vr 08.00 tot 17.00 uur
en za van 09.00 tot 16.00 uurHome > Over ons

OVER ONS

Kozijnmaatwerk.nl is dé online aluminium specialist op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien.

Uw aluminium producten worden voor u op maat gemaakt door het vaktechnisch opgeleide personeel in onze eigen productieruimte in Best waarbij gebruik wordt gemaakt van een actueel en modern machinepark. Door onze jarenlange ervaring met deze aluminium producten is er een continue kwaliteitscontrole en een besparing op uw aankoopprijs door een efficiënte werkmethodiek. 

     
 
Deze website wordt geleid door ervaren aluminium specialisten die weten waar ze over praten. Uw bestelling is in goede handen!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur om uw vragen te beantwoorden of u hulp te geven bij het doorlopen van het online bestelproces: 0499 - 370 371

Kozijnmaatwerk.nl is onderdeel van Alruco Serrebouw, dé specialist in aluminium woonserres, tuinkamers en uitbouwen. Een professioneel bedrijf met een stabiele historie van ruim 40 jaar.

Doelgroep kozijnmaatwerk.nl
Bent u een timmerman, klusjesman of ZZP’er en monteert u kozijnen, deuren en/of schuifpuien voor derden? Dan is kozijnmaatwerk.nl úw partner. Bereken online eenvoudig de prijs van de te monteren producten en verwerk deze in uw eigen prijsopgave. Nadat u de bestelling aan ons heeft doorgegeven kunt u 6 weken later deze producten bij uw klant monteren.

Ook de doe het zelver en de particulier kunnen bij kozijnmaatwerk.nl terecht. Bestel online uw aluminium kozijn, deur of schuifpui en verzorg zelf de montage.