Onze producten
Klantenservice

Let op !!

Aangepaste levertijd week 38 of 39

Indien u vragen heeft of hulp nodig 

heeft bij het plaatsen van uw bestelling

0499 - 370 371

van ma t/m vr 08.00 tot 17.00 uur
en za van 09.00 tot 16.00 uur
Home > 6 weken levertijd en bezorging via eigen bezorgdienst

LEVERTIJD EN BEZORGING

Kozijnmaatwerk.nl levert uw bestelling rechtstreeks uit de eigen productieruimte op het door u gekozen afleveradres. De levertijd bedraagt 30 werkdagen. Nadat het product gereed is, is er nog contact over het exacte moment van levering. Er zal iemand op het afleveradres aanwezig moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen en mee te lossen.

De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 07.00 tot 17.00 uur. Het is mogelijk dat de chauffeur u een half uur voor de levering belt zodat u weet wanneer hij verwacht bij u te zijn. Levering geschiedt uitsluitend aan de (eerste) voordeur, op de begane grond; eventueel verticaal transport dient u zelf te verzorgen.

De bezorgkosten worden berekend op basis van postcode gebied. Boven bepaalde bedragen worden er geen bezorgkosten berekend. Tevens worden er in een bepaald gebied rondom Best geen bezorgkosten berekend. U vind de hoogte van de bezorgkosten terug als u tijdens het bestelproces bij stap 2 uw persoonlijke gegevens invult. Na het invullen van uw postcode ziet u of en hoeveel bezorgkosten voor uw bestelling van toepassing zijn.

U kunt er ook voor kiezen om de producten in Best af te halen. Zorg dan voor voldoende materialen om de kozijnen te kunnen laden.