Onze producten
Klantenservice

Let op: levering voor bouwvak? Plaats uw bestelling dan voor 21 mei.

Indien u vragen heeft of hulp nodig
heeft bij het plaatsen van uw bestelling

0499 - 370 371

van ma t/m vr 08.00 tot 17.00 uur
en za van 09.00 tot 16.00 uur

Extra openingstijden showroom: za 5 mei, vr 11 mei en za 12 meiHome > kozijnen online, kozijn online - Kozijnmaatwerk.nl

KOZIJNEN ONLINE

Een kozijn is een belangrijk onderdeel van uw woonhuis. Het is dan ook belangrijk om u vooraf goed te informeren zodat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Online kunt u veel informatie vinden. Let daarbij vooral op kwaliteit, uitgedrukt in bijvoorbeeld de isolatiewaarde. Voor een optimale isolatie kiest u voor een aluminium kozijn gecombineerd met HR++ isolatieglas.

Snel en eenvoudig online kozijnen, deuren en schuifpuien op maat bestellen, zonder tussenkomst van verkoper of vertegenwoordiger. Kozijnmaatwerk is een professionele en betrouwbare organisatie waar ook daadwerkelijk mensen achter zitten. Zo kunt u ons niet alleen online maar ook telefonisch bereiken indien u vragen heeft over het kozijn dat u wilt bestellen. Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur kunt u ons bellen als u vragen heeft.

U kunt heel makkelijk online de prijzen van uw kozijnen berekenen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om ze te laten bezorgen of ze zelf op te halen.